Om Oss

Mikrofiberking är en onlinebutik som säljer högkvalitativt mikrofiber för bilvård, samt en rad tillbehör som borstar och applikatorer. Vi strävar alltid efter att erbjuda de bästa produkterna på marknaden till konkurrenskraftiga priser.

Vi tror att kvalitet är nyckeln till nöjda kunder och det är därför vi bara erbjuder produkter av högsta kvalitet till våra kunder. Vår mikrofiber är tillverkad av de finaste materialen för att säkerställa en jämn och effektiv rengöring. Våra borstar och applikatorer är också noggrant utvalda för att säkerställa att de fungerar optimalt tillsammans med våra mikrofiberprodukter.

Vi är en familjeägd verksamhet med starka rötter i bilvårdsindustrin. Vårt mål är att göra bilvård lättare och mer effektiv för alla våra kunder. Vi är stolta över att ha byggt upp ett förtroendefullt varumärke med nöjda kunder runt om i landet.

Kontakta oss gärna om du har frågor eller funderingar om våra produkter. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt produkter för dina behov. Tack för att du väljer Mikrofiberking!